actualiteit

De tapas aan de Wine Bar : salami met truffel en parmezaan

01 Juni 2013 - Actualiteit, Schijnwerpers op …, onze producten ter plaatse te eten

Voor hoogkwalitatieve charcuterie is het huis Bedford, een artisanaal bedrijf in Osnabrück in Duitsland, de referentie bij uitstek. Traditionele methoden gecombineerd met moderne technologie, dat is de manier waarop Bedford meer dan 140 bereidingen voorstelt, telkens met de hoogste kwaliteit van de basismaterie. Waaronder de majestueuze zwarte truffel, geïmporteerd vanuit Piemonte direct na de oogst, om de versheid te garanderen.
Daar ligt het succes van deze bekende salami, genaamd « Saltufo », gevuld met zwarte truffel, een mespuntje mosterd en gehuld in een laagje Reggiano parmezaan. Ideaal om uw pastas of risotto op te vrolijken of om apart te degusteren.. de Saltufo is totaal verslavend !


Te degusteren aan de Wine Bar : 6€


>> Terug naar het tapa menu