actualiteit

De tapas van de Wine Bar : tapenades en groentenconfits

01 Juni 2013 - Actualiteit, Schijnwerpers op …, onze producten ter plaatse te eten

Rue Traversette is een artisanaal conservenbedrijf in het zuiden van Frankrijk (Languedoc) die terroirproducten maakt zonder kleur- of bewaarmiddelen.
Deze smakelijke recepten brengen vaak onbekende kruidenvariëteiten naar voren. Om het geheel nog een meer natuurlijke smaak te geven, worden de confits gemaakt met wijn en met olijfolie !
« Artichaut et cidre » : artisjok en cider, bereid met nootjes, honing, blauwe papaver en zoethout.
« Aubergine, ail et noix » : Aubergine, look en nootjes, bereid met rode wijn, gesnipperde ui en Antillaanse kruiden.
« Oignon, poivron et pistache » : Ui, paprika en pistache, licht opgelegd in wijnazijn, met honing en kruiden zoals zwarte komijn.
« Courgette, navet, raisin sec et amande grillée » : courgette, raap, rozijn en gegrilde amandel, op basis van de meest smakelijke van de rapen, de « boule d'or », bewerkt met witte wijn en Marokaanse kruiden (ras el hanout).


Te degusteren aan de Wine Bar : 4€ / smaak


>> Terug naar het tapa menu